Апасиев кај Лазаров во Карпул Караоке: „Бев присутен на породувањето на жена ми - побледев, позеленев, не знам ни каков сум бил...“

Ги 'поткачи' и Шилегов и Талат Џафери. Откри детали за расправиите во Собрание и колку тоа е 'навистина така како што го гледаме', зборуваше за неговите животни авантури, кажа многу мудрости, поради што ова интервју навистина заслужува внимание.