9 најдобри зимски гуми за 2021 година според „Tyre Reviews“

Јутјуб каналот „Tyre Reviews“ тестирал дел од најдобрите зимски/снежни гуми во популарната големина 225/40 R18, на сув и влажен коловоз, и секако на снег. Еве кои се најдобрите зимски гуми за 2021 година.