Јутјубер јадел и тренирал како легендарниот Мухамед Али – еве ги резултатите

Фитнес влогерот Вил Тенисон е познат по бројните предизвиици во склоп на кои испробува режими на познатите „снагатори“, а сега на ред дошол Мухамед Али. Тенисон одлучил еден ден да тренира и да јаде како најдобриот боксер на сите времиња, а еве како изгледал неговиот предизвик.