Видео: Интензивен 40-минутен тренинг кој со сигурност ќе ве препоти

Холивудската инструкторка Џанет Џенкинс тренира бројни славни личности. Таа нуди интензивни кардио тренинзи кои можете да ги правите дома за да го зацврстите и тонирате целото тело, а денеска ви предлагаме испробан 40-минутен кардио тренинг со висок интензитет од кој сигурно ќе се препотите и ќе ги намалите мастите.