Судијата Федаји од Швајцарија ги посрамоти дефанзивците со неверојатниот спринт

Швајцарскиот судија истрча неверојатен спринт пред самиот крај на мечот и буквално ги посрамоти дефанизвците на Ксамакс, а Федаји беше до толку брз, што за малку не го стигна и напаѓачот на Тун кој го постави конечниот резултат.