Погледнете ги најдобрите божиќни панаѓури во Европа

Според гласањето на порталот „Јуропијан бест дестинејшнс” на првото место за оваа година се нашла унгарската престолнина Будимпешта, а во изборот учествувале речиси 290.000 луѓе од 116 земји ширум светот. Погледнете ги некои од најдобрите европски панаѓури.