Како изгледа кога борците ќе се нокаутираат истовремено

На настан во Лисабон, односно на португалската промоција на ЕЦЕ, силите ги одмерија Едер Лопез и Диего Невес. Тоа што е интересно, е дека двајцата се нокаутираа истовремено. Погледнете како изгледа тоа.