Не плаќаш патарина? Нема проблем, тука е кармата

На мрежата LiveLeak е објавено видео на кое се гледа како еден камион се обидува да ја мине рампата веднаш зад камионот пред него, веројатно во обид да избегне да плати. Но, не требаше да мине многу време за "да го стигне кармата".