Нов летен хит на нашата сцена: Александар Тарабунов и Димитар Андоновски ја објавија песната „Ќе преживеам“

Македонските пејачи Александар Тарабунов и Димитар Андоновски го објавија нивниот дует „Ќе преживеам“. Станува збор за дуетска песна, која брза и претендира да стане вистински летен хит.