Војна на кујните: Италијанска одмазда

Прво го испровоцираа Јапонецот пржејќи го сушито, па се налутија кога тој им врати ставајќи кечап во пастата која ја подготви со сѐ што не треба. Следуваше неочекувана одмазда.