Ахмети изјави дека ќе открие сè: Се прават планови во „црвените подруми“

Лидерот на ДУИ обвинува за заткулисни планови на двете најголеми македонски партии и стравува дека тие ќе имаат влијание и на меѓуетничките односи. Тој најави дека наскоро ќе ги разоткрие сите планови што се правеле во „црвените подруми".