„Суперхикс“ и „Фолтин“ ја објавија дуетската песна „Сила и нервоза“

Македонската ска-панк група „Суперхикс“ го издаде најновиот студиски албум „Сила и нервоза“, а неговата промоција ја започнаа со истоимениот сингл, соработка со музичката група „Фолтин“. Песната „Сила и нервоза“ е плод на долгогодишното музичко скопско-битолско пријателство и носи една локална, многу вистинита порака.