Жестока тепачка во Парламентот во Грузија: Нападнат владин член

Во грузискиот парламент дошло до физичка пресметка меѓу пратеници при разгледување на законот за странски агенти. Инцидентот се случил денеска за време на седницата која во живо се пренесувала на веб-страницата на Законодавниот дом.