Ова се најголемите тајни гробишта на автомобили на светот

Автомобилите веќе 50 години се собираат на гробиштата и додека едни служат како делови, други служат како филмски реквизити, а поголем дел од нив едноставно чекаат некои подобри времиња или својот крај на оваа површина. Спомнатите гробишта со својата камера ги овековечил Јутјуб парот на профилот „Lambvinskis Garage“.