Згодната актерка го украла шоуто на натпреварот, играчите не можеле да го тргнат погледот од неа

Актерката Џеон Џонг-сео ја имаше честа да ја фрли првата топка на бејзбол натпреварот помеѓу Лос Анџелес Доџерс и Кивум Хироус. 29-годишната јужнокорејска актерка се појавила во дресот на Доџерс, хеланки и високи бејзбол чорапи, а нејзината појава ги остави играчите на Доџерс воодушевени, а некои биле снимени како ја гледаат со отворена уста. Некои од нив се смешкале и се кикотеле додека таа ја фрлала првата топка.