Точка мобилната апликација сега и на „HUAWEI AppGallery“!

Точка

13/09/2021

10:49

17.241

Големина на фонт

а а а

Точка мобилната апликација сега и на „HUAWEI AppGallery“, ви нуди побрз и полесен пристап до сите актуелни информации од кои ве дели само еден клик.

Поедноставената навигација низ апликацијата ви овозможува да сте во тек со сите досегашни категории на Точка, како и новитетите кои ги имплементиравме со цел подобрување на вашето корисничко искуство како читатели на Точка.


Точка продолжува да работи за навремена и точна информираност на нашите читатели.

Апликацијата е целосно бесплатна и може да ја користите на неограничен период.

Преземете ја мобилната апликација за вашиот „HUAWEI“ телефон ТУКА.Спонзорирани линкови

Маркетинг