Зошто е Rolls-Royce толку скап?

Точка

30/04/2020

19:05

4.350

Големина на фонт

а а а

На приложеното видео ќе видите некои од најпродаваните модели на Rolls-Royce.

Rolls Royce отсекогаш важел за висока класа на автомобили и го возеле само членови на елитата. 

Phantom можеби е и најпознат нивен модел и неговата цена е некаде околу 450.000 долари. Ghost моделот чини околу 314.000 долари, Wraith изнесува 322.000, а Cullinam чини 330.000 долари.

Ова се цените без никакви додатоци, а кога тие ќе се додадат, од "бројот на нулите" ќе ви се заврти во глава. Од компанијата тие работи не ги коментираат никогаш, бидејќи сметаат дека нивните купувачи имаат право на одредена приватност.

Во приложеното видео ќе видите зошто нивните модели се толку скапи.Спонзорирани линкови

Маркетинг