Остри напади на младенци откако ја објавиле оваа фотографија: „Зарем дотаму стигнавме?“

Кармин

09/10/2019

15:05

3.462

Големина на фонт

а а а

Фотографијата од младенците кои веднаш по завршувањето на цермонијата стојат со своите паметни телефони во рацете, предизвикала бројни коментари од згрозените коирисници на социјалните мрежи.

На фотографијата се прикажани Даниела и Џејмс кои неколку секунди откако се прогласени за маж и жена, го менуваат својот брачен статус на социјалните мрежи.

Фотографијата завршила во неколку Фејсбук групи во кои екипата “ги плука“ младенците поради облеката, декорацијата или однесувањето на свадбата.


„Ова воопшто не е слатко ни симпатично. Ова е ужасно“, напишал еден, додека друг додава дека овој потег е многу невкусен.

„Ако ова е знак каков ќе им биде бракот, предвидувам дека наскоро повторно ќе ги ажурираат своите статуси“, вели трет.

„Светот падна на ова? Воодушевен сум од ова друштво“, драматично вели четврт. 


Спонзорирани линкови

Маркетинг

назад до tocka.com.mk