Тоше Зафиров: Бев спремен да примам куршум за Груевски

Во новата епизода во Бомбакис поткастот гостувал спортскиот психолог Тоше Зафиров. Себеси се смета за голем патриот и кажа дека бил спремен да прими и куршум кога бил дел од обезбедувањето на екс премиерот Никола Груевски.