Ретка заедничка снимка на Тома Здравковиќ и Силвана Арменуловиќ од реалниот живот

Пејачот Тома Здравковиќ и Силвана Арменуловиќ биле многу блиски, но речиси воопшто да нема нивни заеднички фотографии и видеа. Погледнете ги заедно во видеото!