Атрактивна девојка прошетала во провидни тесни хеланки, погледнете ги реакциите на луѓето

Екипата зад Јутјуб каналот „Laugh4Life“ одлучила да направи интересен социјален експеримент. Експериментот вклучувал атрактивна девојка која шетала наоколу во провидни, тесни хеланки, а тие ги снимале реакциите на луѓето кои се прилично разновидни – погледнете.