Од Хонда потврдија: Пристигнува новиот CBR600RR

Пред неколку седмици се појавија гласини дека новата "Honda CBR600RR", треба да пристигне во август, од компанијата сега тоа и го потврдија со најновиот тизер. Погледнете...