Страшна снимка од црква во Бејрут: Се подготвувале за венчавка, кога...

Додека гостите се подготвувале за венчавка во Бејрут, црквата почнала да се тресе. Најпрво помислиле дека станува збор за земјотрес, но кога уследил уште еден удар настанала паника.