Стриптизерки во улога на доставувачи на храна – погледнете како изгледа тоа

Поради епидемијата на коронавирусот затворен е клубот, но стриптизерките имаат повеќе работа од кога и да е. Сопственикот на затворениот стриптиз клуб во САД, дошол до идеја кујната на барот да работи, а доставата на храна да ја вршат стриптизерките. Погледнете како изгледа тоа!