Зошто не треба да дозволиш баба ти да те носи на фудбал

Овој млад фудбалер веројатно ќе им биде на "пик" на своите соиграчи. Причината за тоа - неговата баба која малку се занела, па го подучувала што да прави со топката. Погледнете...