Калиопи: Татко ми беше добар човек со тежок карактер, јас умеев со него

Калиопи раскажа искрена приказна за својот татко со која беше многу привзана, а тој почина пред една ипол година. Во вториот дел од разговорот со Калиопи во емисијата „Еден на Еден“, таа рече дека татко ѝ ја научил да биде храбра.