НБА Топ 10: Хиро „леташе“ играчи во Мајами, Тарнер со брутално забивање против Атланта

Последниот дел од регуларниот дел од сезоната донесе многу натпревари, интересни битки и потези со кои беше затворен овој дел од натпреварувачката 2023/2024. Од 15 средби ги имаме најдобрите, најубавите моменти кои ги предводи центарот на Индијана, Тарнер со бруталното забивање против Индијана. Топ 10 листата ја отвара Инграм со тројката со звукот на сирената, го имаме и Причард со „танцот“ против Вашингтон, Хиро кој со школска финта „летна“ двајца играчи на Торонто по што следуваше забивање на Мартин…