„Лажете господине Фуркан“ – министерот Тошковски и новинарот Салиу влегоа во вербален конфликт за приведувањето

„Лажете господине Фуркан“, му рече министерот за внатрешни работи Панче Тошковски на новинарот Фуркан Салиу кој негираше дека имал физички контакт со полицијата пред да биде приведен на фудбалски натпревар.