Голманската Академија „Ивановиќ”, единствена од ваков тип кај нас, го одржува првиот тренинг камп во Охрид

Во моментов Академијата „Ивановиќ“ се наоѓа на првиот голмански камп во Охрид кој го посетуваат повеќе од 30 голмани кои што ги совладуват голманските техники под водство на четворица лиценцирани тренери.