Милиони луѓе избраа: Погледнете ги 10-те највеличествени светски локации кои ќе ве маѓепсаат

Оваа листа е потсетник колку светот е навистина убав. Листата на порталот „Big Travel“ за 2020-та година се темели на гласовите на еден милион и половина луѓе на социјалните мрежи како и прегледување на содржините на Pinterest и Инстаграм кои што рангирале 500 различни локации.