Оваа пештера во Кападокија е волшебна – зошто се сите подготвени да платат „дебело“ за да спијат таму?

Спијте мирно и како бебе - во вистинска пештера. Хотелот „Коза Кјев“ е еколошки хотел од 10 спални соби во срцето на Кападокија во Турција. Десетте соби се наместени луксузно, со брачни кревети, туш кабини и сауни кои што нудат вистински одмор од вревата.