20 несекојдневни фотографии кои изгледаат како да се направени во паралелен универзум

Понекогаш се случува да наидеме на сцена која изгледа како да е извадена од некој филм или видео игра. Овие луѓе успеале да ги фотографираат таквите моменти – ги забележувате ли чудните детали?