Баба, внук и нивните откачени костими ги насмеаја социјалните мрежи

93-годишната Полин “Грени” Кана и 27-годишниот Рос Смит се симпатична двојка која докажува дека, кога станува збор за пријателството, годините се само бројка. Овие фотографии се вистински пример на квалитетно поминато време со семејството.