Испиле некоја чашка повеќе, а потоа настанале овие урнебесни фотографии кои познатите личности би сакале да исчезнат

Дека и познатите личности сакаат да испијат некоја чашка повеќе, доказ се и овие фотографии од нив на кои безуспешно се обидуваат да побегнат од објективите на папараците – погледнете.