Смрт за градниците, живот за деколтеата: Кога тие ќе се појават на црвениот тепих, мажите се избезумуваат

Годините зад нас ги одбележаа познатите дами кои ги оставија папараците и присутните на црвениот тепих без здив, а модната парола за 2019 година гласи “што подлабоко деколте – тоа подобро”.