Бујната убавица не се плаши да ги покаже своите облини во лов на лајкови

Даниели Ајала на Инстаграм има повеќе од еден милион обожаватели кои секојдневно ги радува со нова фотографија, а во борбата за лајкови ги користи своите адути – бујните облини на кои ретко кој маж може да им одолее.