Во кал до колена: Вака изгледа рускиот турнир во “каллив фудбал”

Турнирот во “каллив фудбал” се одржува во селото Поги, 60 километри јужно од Санкт Петербург. Поради физичкиот напор кој го изискува играњето во вакви услови, едно полувреме трае само 13 минути.