Нереално: Грин ја заглави топката на обрачот од слободно фрлање, Дончиќ му честиташе

Дрејмонд Грин се погрижи за најлудата сцена на паркетот во Американ Ерлајн центарот, бидејќи неговиот обид за поен од слободно фрлање се претвори во вистински циркус.