Како изгледа кога пчели ќе нападнат фестивал?

На еден музички фестивал во Мичеген пристигнале неочекувани гости. Станува збор за пчелите. Сепак, организаторите велат дека не правеле многу проблеми. Еве како изгледало тоа.