Џеват Исени разрешен од Акционерското друштво за стопанисување со деловен простор

Макфакс

09/07/2019

20:14

1.462

Големина на фонт

а а а

Исени неодамна предизвика реакции во јавноста откако се појави снимка од свадбена веселба на која има пиштол во појасот. Тој тврдеше за медиумите дека станува збор за гасен пиштол.

Џеват Исени е разрешен од Акционерското друштво за стопанисување со деловен простор. На денешната седница Владата донела одлука Џеват Исени да биде разрешен од функцијата неизвршен член на Одборот директори на акционерското друштво за стопанисување со деловен простор (АДСДП), со што му престанува и функцијата Претседател на Одборот на директори на АДСДП.
Спонзорирани линкови

Маркетинг