Проѕирни животни кои докажуваат дека нашиот свет е магично место

На оваа планета постојат животни кои изгледаат како да ја украле наметката за невидливост на Хари Потер за да се заштитат од грабливците. Можеби делува неверојатно, но тие навистина постојат – погледнете.