Агентка за недвижности споделила 25 најлоши ентериери кои некогаш ги видела

Агентката Ванеса Ван Винкл одлучила да сподели чудни ентериери на домови, па ги повикала своите колеги агенти да ѝ помогнат со тоа што ќе ѝ испратат фотографии од лоши, грозни и бизарни ентериери. Во продолжение, погледнете дел од неверојатните дизајни кои таа ги добила.