Споредби на музичари, актери и актерки кои изгледаат како да се близнаци

Дали некогаш сте го забележале изгледот на овие актери, актерки, пејачи и пејачки? Некои од нив навистина изгледаат како да се близнаци, како што е примерот со пејачката Кејти Пери и актерката Зои Дешанел.