Маж позирал за “труднички фотографии”, а резултатот е урнебесен

Франциско Перез од Малага се согласил да му помогне на својот пријател фотограф и да позира пред камерата во “трудничко” издание. Тој го презентирал својот голем стомак за кој често и се шегува, а фотографиите станале вистински хит на интернет.