Футуристички дизајни кои ќе ве натераат да помислите дека живеете во 3019 година

Дали ве интересира како би изгледало уредувањето на домовите, становите и надворешните простори во иднина? Веќе за неколку децении веројатно многу од тоа повеќе нема да изгледа како претходно, а камоли за илјада години – нè очекуваат интересни времиња.