“2019 Audubon Photography Awards” – најдобрите фотографии од птици за оваа година

Објавени се победниците на 10-тото издание на натпреварот по фотографија “Audubon Photography Awards”, а биле оценувани повеќе од 8000 фотографии од сите држави во САД и 10 канадски провинции.