Како би изгледале најпознатите филмски јунаци доколку би биле спротивен пол?

Една од најинтересните работи кај Снепчет е дефинитивно големиот број филтери со помош на кои можете да го промените вашиот пол за само 2 секунди. Некој ја искористил оваа апликација за да покаже како би изгледале познатите филмски јунаци доколку би биле спротивен пол – погледнете.