Порано девојките готвеа како мама, а сега...

"Порано девојчињата готвеа како мама, а сега пијат како тато". Оваа реченица навистина има смисла. Оваа девојка испи цело шише Јегер, а потоа се "изгаси" со цела лименка Ред Бул. Како и да е, оваа девојка не е за да ја запознаеш дома со твоите...