Фчерашни новости: За што служат пластичните шишиња во Вардар?

Помина само еден месец од хитот „Кристмас“, а „Фчерашни новости“ веќе имаат нова песна. Во вчерашната 20. епизода, премиерно беше изведена „Јас киснам во архив“. Се на се, епизодата 20 донесе нови 30 минути одлични хумор и сатира. Во исчекување на новата епизода во недела, следете ја екипата на нивните официјални странициа на „Фејсбук“ и „Инстаграм“.