Најслаткото нешто што ќе го видите денес: Кога куче ќе се маскира во слонче

Не знаеме каде и кога е снимено видеото, не знаеме ни дали ова е стандардна игра меѓу ова убаво, мало кутре и неговиот сопственик, но знаеме дека е најслаткото и најсимпатично нешто што ќе го видите денес на интернет...